ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
/
Εύοσμος

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΥΟΣΜΟΣ-A.O. SPARTACUS NEA ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Ο Σύλλογός μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, συμμετέχοντας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και των δύο τομέων απασχολώντας και εκπαιδεύοντας νέους και νέες σε “υγιείς” συνήθειες και ενασχολήσεις.

Σχολές Πολεμικών Τεχνών Εύοσμος-SPARTACUS

Ο σύλλογος μας εδρεύει στο Δήμο Εύοσμου / Κορδελιού ,ένα συνεχώς διευρυνόμενο από άποψη πληθυσμού Δήμο με συνέπεια να υφίσταται αυτή την στιγμή ένας μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός παιδιών που μπορούν να απορροφηθούν από το σύλλογο μας με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα που η συγκεκριμένη δράση συνεπάγεται.
δημιουργία των καινούργιων τμημάτων ο σύλλογος έχει προχωρήσει καταρχήν σε συμφωνία με ειδικευμένους, γυμναστές προπονητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α.. καθώς και σε:

• Συνεργασία με τον Δήμο Εύοσμου / Κορδελιού για ευάλωτες ομάδες, ανθρώπους κοινωνικής κρίσης ,σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά αυτών στην άθληση
• Οι ήδη υφιστάμενοι χώροι που εκμισθώνει ο σύλλογος μας έχουν μετατραπεί από εμάς σε αίθουσες εφοδιασμένες με όργανα ενδυνάμωσης καθώς επίσης και σε αίθουσες διδασκαλίας και βιντεοπροβολών.
• Πραγματοποίηση εκδηλώσεων


Πέραν από τον προαναφερόμενο στόχο της προσέλκυσης νέων παιδιών στην ιδέα του αθλητισμού ο σύλλογος προβλέπει στην αύξηση του ενδιαφέροντος στο συγκεκριμένο άθλημα του ταεκβο-ντο ITF, άθλημα το οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα και οι υποδομές του οποίου σε ότι αφορά δημόσια προβολή , εμπειρίες αθλητών , και προπονητών ,αθλητικές εγκαταστάσεις , βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.


Προς τους σκοπούς αυτούς το σωματείο ενδεικτικά : -Συμμετέχει στα πρωταθλήματα και αγώνες τοπικής, περιφερειακής και πανελλήνιας κλίμακας, που διοργανώνουν οι αθλητικές ομοσπονδίες και ενώσεις στις οποίες ανήκει. -Συμμετέχει σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις με την έγκριση των αρμόδιων αρχών.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

www.spartakusneapolitia.gr

 

Read More
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Προέκταση Ολυμπιάδος /Ωκεανού, 56200, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: