ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ-ΕΥΟΣΜΟΣ
/
Εύοσμος

ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ-ΠΙ&ΦΙ

Το όραμα

Όραμά μας είναι να είμαστε πανελλαδικά η εταιρία στην επιδιόρθωση υποδημάτων και κοπής κλειδιών με τους πιο ικανοποιημένους πελάτες, εργαζόμενους, και συνεργάτες (franchisees).

Να μας επιλέγει ο πελάτης προσδοκώντας ότι τα καταστήματα μας είναι τα μόνα που θα του καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά την ανάγκη του. Το όραμά μας το επιδιώκουμε βασιζόμενοι στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Κατά την επίτευξή του, οι δράσεις μας διέπονται από μέγιστο σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

Ταχύτητα & Ευελιξία

Είμαστε γρήγοροι και ευέλικτοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και τις παραδόσεις των προϊόντων μας, διατηρώντας έτσι την συνεχή προτίμηση και εμπιστοσύνη τους.

Οικονομία Πόρων

Δε σπαταλούμε τους πόρους μας, υλικούς και μη, προκειμένου το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας να παραμένει σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της οργανωμένης διαχείρισης λειτουργιών.

Σύγχρονες Υποδομές

Επανεπενδύουμε σημαντικότατο μέρος των εσόδων μας στα καταστήματα, τον εξοπλισμό, τον αυτοματισμό, και πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό μας, προκειμένου τα καταστήματα του δικτύου Πι&Φι® , να προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την επίτευξη και τη διατήρηση των παραπάνω.

Read More
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
28ης Οκτωβρίου 26, 56224, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
tags
klidarades, κλειδαραδεσ