ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ
/
Εύοσμος

ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ-ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑΣ

Πατσάς είναι το συνώνυμο της συκοφαντίας,της παρεξήγησης και της παραποίησης, ένα εκκρεμές που κινείται συνεχώς μεταξύ του απαξιωμένου για κάποιους και εξαιρετικού για τους άλλους. Κάποιοι λένε πως είναι ένα ασήμαντο, φθηνό λαϊκό προϊόν, μπανάλ και απαξιωμένο

Για τους άλλους είναι ένα γαστρονομικό προϊόν εξαιρετικής σημασίας,που σημαίνει μύηση ,μυσταγωγία,εξάρτηση,ταξίδι σε κόσμους αλλοτινούς, αλλιώτικους και διαφορετικούς.Μια απόδραση από το καθημερινό στο μέλλον με κάτι που δεν είναι προϊόν επανάληψης και διεθνοποίησης. Σημαίνει, σημειολογία και συμβολίζει την συνάντηση της απλότητας με την πολυπλοκότητα από κόσμους, πολιτισμούς και ανθρώπους διαφορετικούς. Η μετάδοσή του από την Δύση στην Ανατολή και η επιρροή του σε αυτήν ,η σχέση του Ιωνικού με το τον Δωρικό πολιτισμό ,δημιούργησε γεύσεις,χρώματα,αρώματα,ατμόσφαιρες,μυθοπλασίες και περίεργες μυστικιστικές ενώσεις.


Από το 1994 προσφέρουμε καθημερινά φρεσκοκομμένο πατσά, ποικιλία από σούπες και μαγειρευτά φαγητά με μεράκι και αγάπη!
Εκλεκτές γεύσεις που μας ταξιδεύουν στη παράδοση! Αγνά υλικά, φαντασία και έμπνευση!Με σεβασμό στις πατροπαράδοτες συνταγές των γιαγιάδων μας από την Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Θεσσαλονίκη!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

www.patsas-thessaloniki.gr

Read More
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 32, 56224, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: