ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
/
Εύοσμος

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ ΕΥΟΣΜΟΣ-ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ορθοπαιδικοί Εύοσμος-Ηλίας Αλαφροπάτης, Χειρουργός Ορθοπεδικός

Ορθοπαιδικοί Εύοσμος-Ηλίας Αλαφροπάτης

Ο Ηλίας Αλαφροπάτης γεννήθηκε στην Λαμία το 1982. Αποφοίτησε από το 3ο  Γενικό Λύκειο Λαμίας και εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2006 με βαθμό λίαν καλώς και το επόμενο έτος εκπλήρωσε τις  στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του υπηρέτησε στο 412 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Το 2008 ξεκίνησε την ειδίκευσή του τοποθετούμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για ένα έτος.

Συνέχισε την ειδίκευσή του στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και το 2012 τοποθετήθηκε στην 3η Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματιολογίας μετά από επιτυχείς εξετάσεις το 2015. Ακολούθως και επίσης μετά από επιτυχείς εξετάσεις έλαβε το δίπλωμα του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της 3ης Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την κτήση της ειδικότητάς του έως και σήμερα. Από το 2015 ως το 2017 ήταν Ορθοπαιδικός σύμβουλος του τμήματος του MDA Hellas που λειτουργεί στη 2η Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου παρακολουθούνται ενήλικες και παιδιά με νευρομυϊκές παθήσεις.

Read More
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 13 , Εύοσμος Θεσσαλονίκης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: