ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ-ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
/
Εύοσμος

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΥΟΣΜΟΣ-ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ

Τι είναι η λογοθεραπεία;


Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές λόγου, φωνής ομιλίας και μάσησης – κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες, όποια κι αν είναι η αιτία αυτών των διαταραχών: νευρολογική, εξελικτική ή λειτουργική.

Αποσκοπεί στην ανάπτυξη της εξωλεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας, την καθαριότητα της ομιλίας και της φωνής και στην παραγωγή λόγου των βαρήκοων.

Η έγκαιρη διάγνωση πιθανής λεκτικής διαταραχής μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην φυσιολογική ανάπτυξη του λόγου του παιδιού σας.

Σε καμία περίπτωση, οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν υποκαθιστούν διάγνωση και θεραπεία, οι οποίες προκύπτουν μόνο μετά από εξέταση και γνωμάτευση ιατρού.


Το Κέντρο Λογοθεραπείας  ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟ  λειτουργεί στον Εύοσμο από το 2007 με υπεύθυνη τη λογοθεραπεύτρια, πτυχιούχο του Α.Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων, Σελίνη Ελευθερία.

Στο κέντρο μας παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας σε επίπεδο πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης των διαταραχών που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία ενός παιδιού.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

Read More
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Καραολή & Δημητρίου 120, 56224, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: