ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
/
Εύοσμος

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΥΟΣΜΟΣ-MECON

Φυσικό Αέριο Εύοσμος-MECON

Τo 2000 ήταν η χρονιά που το Φυσικό Αέριο μπήκε στην ζωή μας ,τότε ξεκίνησε και η ενασχόληση των στελεχών της εταιρείας MECON OE με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες έργα υλοποιήθηκαν από την εταιρία μας , πολλά από τα οποία ιδιαίτερα απαιτητικά. Αυτά τα έργα, μας θωράκισαν με τεράστια εμπειρία και γνώσεις, έτσι ώστε εσείς οι πελάτες μας να νιώθετε σίγουροι για την επιλογή σας.

Η ειδικότητα μας ως μηχανολόγοι μηχανικοί, το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό και οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, αποτελούν για μας ζωντανή διαφήμιση, και για εσάς το διαβατήριο για τον κόσμο του φυσικού αερίου και τα τεράστια οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Στην MECON η εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης με φυσικό αέριο δεν αποτελεί μια απλή τυπική διαδικασία, αλλά μια πρόκληση κάθε φορά για την καλύτερη οικονομοτεχνική λύση.

Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά CE για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες

Read More
E-MAIL:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Γοργοποτάμου 29, 56224 Εύοσμος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: