ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ
/
Εύοσμος

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΙ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΙ ΕΥΟΣΜΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΝΤΙΡΑΚΗ

Στο ιατρείο παρέχονται διαγνωστικές, θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε καταστάσεις που σχετίζονται με την Ενδοκρινολογία, τη Διαβητολογία και το μεταβολισμό. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται διάγνωση και αντιμετώπιση των παρακάτω παθήσεων:

Παθήσεις Θυρεοειδούς αδένα, με δυνατότητα αδρού υπερηχογραφικού ελέγχου και επί ενδείξεων παρακέντησης όζων με λεπτή βελόνη (U/S guided FNA)
Σακχαρώδης Διαβήτης, με δυνατότητα μέτρησης στο ιατρείο γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) και αδρού ελέγχου περιφερικής αγγειακής νόσου (Doppler αρτηριών κάτω άκρων)
Οστεοπόρωση και παθήσεις μεταβολισμού του ασβεστίου (υπερπαραθυρεοειδισμός, υπερασβεστιαιμία, έλειψη βιταμίνης D)
Διαταραχές έμμηνου ρύσεως (αμηνόρροια, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών) και υπερτρίχωσης
Στυτική δυσλειτουργία και διαταραχές libido
Διαβήτης κύησης και ενδοκρινικές διαταραχές κατά την κύηση και επιλόχεια περίοδο
Παθήσεις υπόφυσης
Παθήσεις επινεφριδίων
Διαταραχές λιπιδίων (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)
Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων – μεταβολισμού κ.ά.

Είναι απόφοιτος της Ιατρική Σχολής, του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημιου Θράκης. Ειδικευθηκε στην Ενδοκρινολογία, Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμό,στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ “Άγιος Παύλος” (3,5 Έτη) , του ΑΝΘ “Θεαγένειο”(6 Μήνες) και του ”Γ.Ν. Παπαγεωργίου” (2 Έτη). Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εξειδίκευσης (MSc) στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία από το Αριστοτελειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με βαθμό “Άριστα”.  Είναι υποψήφια διδάκτορας ΑΠΘ και επιστημονικός συνεργάτης στην Μονάδα Αναπαραγωγής της Α’ Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής , Γ.Ν “Παπαγεωργίου”.

Read More
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Αντώνη Τρίτση 80 & Ολυμπιάδος, 56226, Εύοσμος - Θεσσαλονίκης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: