Και δεν πρόκειται

Ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να προβληθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Όντως

Αμέτρητες ώρες έρευνας και ανάπτυξης για να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τόσες νέες, προηγμένες λειτουργίες.

Σας καλωσορίζουμε στον Επαγγελματικό Οδηγό Ευόσμου

Με πάνω από 5.500 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και την πρωτοστασία στις τοπικές αναζητήσεις Google σε παραπάνω από 100 κατηγορίες επαγγελμάτων

e-evosmos

O Επαγγελματικός Οδηγός Εύοσμου

Η ιδέα ξεκίνησε τέλη του 2010, να υπάρξει ένας πλήρης, δυναμικός τοπικός κατάλογος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου, o οποίος να διακρίνεται από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, όπως και την αποτελεσματικότητά του.

Σήμερα, με εκατοντάδες καταχωρήσεις και τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις Google σχετικές με το επάγγελμα και την δραστηριότητα, συνεχίζουμε δυναμικά καταχωρώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του δήμου μας, παρέχοντας ένα σοβαρό – με έμφαση στο περιεχόμενο και μόνο – βήμα προβολής.

Παντού

Από monitors των 60 ιντσών, μέχρι tablets και smartphones οποιονδήποτε διαστάσεων οθόνης και λειτουργικού ( android, iphone, windows phone ).

Με απόλυτο σεβασμό

Και κυρίως εξ' αιτίας της κοινής αισθητικής, τα ζητούμενα της Google όσον αφορά την υγιή προώθηση και την εμπειρία χρήστη υπήρχαν συνήθως πριν καν ζητηθούν.

Νέα Καταχώρηση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας μέσα σε 24 ώρες για να ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας.

Αν δεν υπάρχει το απαραίτητο υλικό (κείμενα, φωτογραφίες), μην ανησυχείτε καθόλου.

Στην καθορισμένη συνάντησή μας λαμβάνουμε τις φωτογραφίες και ότι άλλο υλικό διαθέτετε και ολοκληρώνουμε την καταχώρηση, πάντοτε με την δική σας τελική έγκριση.

Συμπληρώστε την φόρμα καταχώρησης ή απλώς στείλτε μας e-mail στο

evosmos@evosmos.eu

Φόρμα Καταχώρησης