Και δεν πρόκειται

Ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να προβληθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Όντως

Αμέτρητες ώρες έρευνας και ανάπτυξης για να προκύψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τόσες νέες, προηγμένες λειτουργίες.

Σας καλωσορίζουμε στον Επαγγελματικό Οδηγό Ευόσμου

Με πάνω από 5.500 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και την πρωτοστασία στις τοπικές αναζητήσεις Google σε παραπάνω από 100 κατηγορίες επαγγελμάτων

e-evosmos

O Επαγγελματικός Οδηγός Εύοσμου

Η ιδέα ξεκίνησε τέλη του 2010, να υπάρξει ένας πλήρης, δυναμικός τοπικός κατάλογος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου, o οποίος να διακρίνεται από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, όπως και την αποτελεσματικότητά του.

Σήμερα, με εκατοντάδες καταχωρήσεις και τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις Google σχετικές με το επάγγελμα και την δραστηριότητα, συνεχίζουμε δυναμικά καταχωρώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του δήμου μας, παρέχοντας ένα σοβαρό – με έμφαση στο περιεχόμενο και μόνο – βήμα προβολής.

Παντού

Από monitors των 60 ιντσών, μέχρι tablets και smartphones οποιονδήποτε διαστάσεων οθόνης και λειτουργικού ( android, iphone, windows phone ).

Με απόλυτο σεβασμό

Και κυρίως εξ' αιτίας της κοινής αισθητικής, τα ζητούμενα της Google όσον αφορά την υγιή προώθηση και την εμπειρία χρήστη υπήρχαν συνήθως πριν καν ζητηθούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


O Επαγγελματικός Οδηγός Εύοσμου

 

Δημιουργήθηκε το 2010 σε ένα γραφειάκι 20 τετραγωνικών μέτρων (φυσικά στον Εύοσμο),  από τον Φώτη Γροντά, κάτοικο του Εύοσμου από το 1996, άνθρωπο της αγοράς, IT & Marketing manager – ερωτευμένο με την τεχνολογία του διαδικτύου –  και με τεράστια εμπειρία στον τομέα του B2B (Business to Business).

Η άνευ προηγουμένου και κάθε πρόβλεψης επιτυχία του οδηγού οδήγησε και στην δημιουργία το 2011 της GRP | Greek Pages, του εθνικής εμβέλειας επαγγελματικού οδηγού ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης των πελατών μας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη :)

Σήμερα, ο e-evosmos, διαθέτει εκατοντάδες πελάτες σε πάνω από 100 κατηγορίες επαγγελμάτων, με την πρωτοστασία στις αναζητήσεις Google και διαρκή έρευνα & βελτίωση των λειτουργιών του και των υπηρεσιών στους πελάτες του, ενώ τον Απρίλιο του 2016 μεταφερθήκαμε στα νέα μας γραφεία στην νέα πολιτεία Εύοσμου,  μετατρεπόμενοι σε οικογενειακή επιχείρηση και με 4 επιπλέον άτομα προσωπικό.

Οι σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες μας φροντίζουμε να ξεπερνούν ακόμη και το “πελατοκεντρικό” δήθεν μοντέλο που ισχυρίζονται πολλοί:

Πάντοτε με σκοπό και στόχο οι παροχές μας να υπερβαίνουν κατά πολύ την σχέση προμηθευτή – πελάτη, πολύ συχνά δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες σε πολλά επίπεδα, διαπροσωπικές σχέσεις, ακόμη και φιλίες, ακολουθώντας έναν τόσο θεμελιώδη, όσο και απλό κανόνα της ζωής:

όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα παίρνεις. 

 

H ιδέα

Η ιδέα που ξεκίνησε τέλη του 2010, ήταν να υπάρξει ένας πλήρης, δυναμικός τοπικός κατάλογος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου, o οποίος να διακρίνεται από την σοβαρότητα και την αξιοπιστία του, όπως και την αποτελεσματικότητά του.

Σήμερα, με εκατοντάδες καταχωρήσεις και τις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις Google σχετικές με το επάγγελμα και την δραστηριότητα, συνεχίζουμε δυναμικά καταχωρώντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του δήμου μας, παρέχοντας ένα σοβαρό – με έμφαση στο περιεχόμενο και μόνο – βήμα προβολής : σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Google, το 55% των Ελλήνων είναι χρήστες του διαδικτύου, ενώ 3.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας αναζητούν κάθε ημέρα ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο.

Δεοντολογία

Στον Επαγγελματικό Οδηγό Εύοσμου δεν θε βρείτε διαφημίσεις τρίτων, ούτε καν των καταχωρημένων. Δεν υπάρχουν, ούτε πρόκειται να υπάρξουν. Επίσης δεν θα συναντήσετε καμία πλειστηριαστικού τύπου λειτουργία.

Οι καταχωρήσεις δημιουργούνται αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα την χρονική σειρά καταχώρησης : δεν υπάρχει τρόπος κάποιος να παρουσιαστεί με άλλη σειρά καταχώρησης ή να υπάρξουν επιπλέον τρόποι προβολής στην και από την ιστοσελίδα μας.

Η ύπαρξη του οδηγού οφείλεται στην ιδέα του υγιούς ανταγωνισμού και της αλληλεγγύης και όχι σε πρακτικές που καταστρατηγούν αυτές της έννοιες. Δημιουργήθηκε για να τονώσει την τοπική αγορά και την παροχή υπηρεσιών στον δήμο Κορδελιού – Εύοσμου και να προσφέρει ένα ισχυρό -αλλά ταυτόχρονα οικονομικά βατό από όλους- εργαλείο προβολής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.